Zoran Mamić: Svi zajedno moramo izvući optimalno rješenje iz problema s Machadom

Četvrtak, 30. srpnja 2015. 19:40 Napisao/la  SC

Postupak je bio vrlo neugodan i naravno da je bolje što je shvatio što je napravio te se ispričao. Ipak, pitanje je koliko ta isprika može donijeti, rekao je trener Dinama

Dinamo u petak od 21 sat gostuje u Kranjčevićevoj kod Zagreba, a trener modrih Zoran Mamić svjestan je da ih čeka težak zadatak.

- Očekuje nas gradski derbi protiv momčadi koja nam u zadnje vrijeme zadaje dosta glavobolje. Igraju dobro, vrlo kombinatorni nogomet i morat ćemo biti na visokom nivou ako sutra želimo ostvariti cilj, rekao je Mamić.

Glavna tema u Maksimiru i dalje je Portugalac Paulo Machado.

- S njim smo jučer odradili kratki razgovor gdje sam mu rekao da idućih par dana neće biti u svlačionici dok ne riješimo situaciju. Danas dolazi njegov agent, analizirali smo pravne mogućnosti koje, iskreno, nisu na našoj strani i vidjet ćemo. Teško je prijeći preko ovako nečega, ali kažem da imamo ograničene pravne mogućnosti i moramo izvući optimalno rješenje, kazao je Dinamov trener.

Machado se ispričao, ali u ustima Dinamovih navijača ostao je gorak okus.

- Postupak je bio vrlo neugodan i naravno da je bolje što je shvatio što je napravio te se ispričao. Ipak, pitanje je koliko ta isprika može donijeti, rekao je Mamić pa dodao kako postoji mogućnost da Portugalac ipak zaigra ponovno s Dinamom.

Komentirao je Mamić i utakmicu s Moldeom u kojoj je Dinamo odigrao 1:1 što mu ne jamči miran uzvrat na teškom terenu.

- Gledao sam utakmicu i sada sam još sigurniji da ćemo u Norveškoj dobiti. Razlog je taj što smo dominirali 90 minuta i u utakmici gdje nismo bili raspoloženi svejedno bili bliže pobjedi. Siguran sam da ne možemo ponoviti takvu ofenzivnu igru i zato sam uvjeren u prolaz, kaže Mamić.

Inače, u Norveškoj Mamić možda neće moći računati na Taravela kojeg su Norvežani prijavili zbog jednog udaranja laktom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.