Zoran Mamić: Posljednji događaji oko kćeri prelili su čašu, odlučio sam otići!

Petak, 24. lipnja 2016. 15:22 Napisao/la  SC

Jako mi je bilo teško odlučiti otići, ali sam procijenio da je za mene i obitelj to najbolje, rekao je Mamić na oproštaju

Zlatko Kranjčar predstavljen je kao novi trener Dinama zajedno sa Zoranom Mamićem, koji je objasnio razloge zbog kojih odlazi iz Dinama.

- Zahvalan sam svima u klubu i Dinamu što mi je omogućio 11 prekrasnih godina, da se izgradim kao osoba i ostvarim velike rezultate. U pomiješanim osjećajima velika mi je sreća što dolazi Cico, koji je osvojio prvu duplu krunu, tada sam igrao, otišao potom u Njemačku. Cico je ikona Zagreba i Dinama, želim mu da još nadogradi više stepenica u kvaliteti i rezultatima. Vjerujem da će meni put koji sam odabrao donijeti kvalitetu i iskustvo više i da ćemo se jednog dana opet vidjeti u Dinamu. Kada, ne znam, mogu biti ponosan na sve što sam ostavio i bit ću uvijek spreman pomoći Dinamu, kaže Mamić koji je ovako objasnio odluku da postane trener saudijskog Al Nasrija:

- Jako mi je bilo teško odlučiti otići, ali sam procijenio da je za mene i obitelj to najbolje, ali posljednji događaji oko kćeri (uhićena i zadržana u pritvoru zbog SMS prijetnji bivšem dečku, nap. a.) prelili  su čašu, odlučio sam otići. Zadnja godina mi je bila teška. Ne mislim da ne bih mogao raditi posao na kvalitetan način, nego zbog obitelji ne bih bio miran u glavi sa svime što se događa, rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.