Zoran Mamić: Pomak prema naprijed u odnosu na ono što smo pružali na pripremama!

Srijeda, 10. veljače 2016. 21:54 Napisao/la  SC

Čestitke momčadi na plasmanu u polufinale Kupa. Mislim da je naša pobjeda apsolutno zaslužena, kaže Mamić


Dinamo je sezonu počeo pobjedom u Kupu, pogotkom Hodžića ostvarena je pobjeda (1:0) protiv Intera i plasman u polufinale:

- Čestitke momčadi na plasmanu u polufinale Kupa. Mislim da je naša pobjeda apsolutno zaslužena, a Interu želim puno sreće u nastavku prvenstva. Stvorili smo šest-sedam čistih situacija koje, nažalost, nismo realizirali. Ipak, današnja utakmica je pomak prema naprijed u odnosu na ono što smo pružali na pripremama i svakako sam zadovoljan, rekao je Mamić.

Gordon Schildenfeld je zaigrao nakon duge stanke:

- Schifo je prošao cijele pripreme, bio je jako dobar i želim da tako nastavi. Znam da može i bolje, ali sve što pružao dosada zaslužuje svaku čestitku, smatra Mamić.

Trener Dinama objasnio je zašto nije bilo Machada i Stojanovića:

- Rog ne može igrati protiv Zagreba zbog kartona pa smo kalkulirali i danas odmorili Machada koji ima lakšu ozljedu. Što se tiče Stojanovića on je na pripremama igrao najviše zbog ozljeda drugih pa je dosta potrošen i odlučili smo mu malo dati priliku da se odmori. Naravno, Matel se oporavio i može kvalitetno odigrati ovu poziciju, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.