Dinamu dosta suđenja, Zoran Mamić i klub orkestrirano prozvali sudačku organizaciju

Srijeda, 27. siječnja 2021. 20:14 Napisao/la  SC

Užasno loše suđenje Dinamo ima ovu sezonu, a stvara se fama da se Dinamu pomaže s jednim autom, kazao je trener Dinama nakon pobjede protiv Hajduka. Priopćenjem se oglasio i Dinamo optužujući HNS za eklatantnu pljačku

Zoran Mamić
Zoran Mamić

Zoran Mamić dosta pažnje posvetio je suđenju nakon pobjede (3:1) Dinama protiv Hajduka.

Ogorčen sam na suce, ne samo danas. Napravila se hajka na Dinamo zbog jednog auta. Sudac Zebec u Gorici je krivo dosudio aut, ali sigurno nije znao da će nakon tog auta doći do jedanaesterca pa gola. Ovo što su danas radili VAR-soba i sudac, sramota je koja nas prati cijelu sezonu. Dva penala u prvom poluvremenu, jedan na Majeru. Ne znam u kojoj državi na svijetu se to ne svira, a iza toga je bio penal na Gavranoviću. Od prijatelja, zapravo dobrog poznanika, bio sam jako iziritiran jer je jedan od naših najboljih sudaca. Užasno loše suđenje Dinamo ima ovu sezonu, a stvara se fama da se Dinamu pomaže s jednim autom. Recite još jednu odluku za Dinamo koja je dosuđena i bila kapitalna. Ovo je pljuska sudačkoj organizaciji i sucima kako sude Dinamu, rekao je Mamić.

Nedugo nakon Mamićeve izjave priopćenjem se oglasio i Dinamo.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Gospodo iz HNS-a, dosta je!

U Hrvatskoj postoji klub koji ne plače, ne kmeči, ne žali se. Šuti, trpi, igra i pobjeđuje. I hrani cijeli hrvatski nogomet, financijski, igrački, na sve načine. 14 igrača Dinama omogućilo vam je ugodan život sljedećih nekoliko godina svojim doprinosom za osvojeno srebro u Rusiji. A vi to vraćate najmonstruoznijim podvalama koje se mogu zamisliti. Mario Zebec nije slijep. On dobro vidi i točno zna što radi. Večeras, na Maksimiru, u utakmici koja bi trebala biti najveća svečanost hrvatskog nogometa, u samo 45 minuta taj je čovjek masakrirao Dinamo. Nije sudio apsolutno čisti, nedvojbeni kazneni udarac na Majeru, išao je gledati VAR i pored zdravih očiju odlučio je zažmiriti. Drugi mogući kazneni udarac, nakon povlačenja Gavranovića, nije išao niti pogledati. Nije sudio indirekt na vraćenu loptu Kaliniću, a na kraju ne sudi ni evidentno rušenje Gavranovića u terenu, iako je pet metara od situacije. Ništa tu nije slučajno, to je eklatantna pljačka. Bilo je tako i u Osijeku - slični su bili, ne propusti, već namjerne odluke Duje Strukana.

Nije vas briga za hrvatski nogomet, putujete, gostite se i čekate da vam u Maksimiru ponovo poklonimo 14 igrača koji će stvarati uspjehe hrvatske reprezentacije!? Dosta je. S Dinamom se više nećete napucavati na ovaj način, vidjet ćete to vrlo brzo!", stoji u priopćenju potpisanom sa GNK Dinamo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.