Zoran Mamić otkrio sastav: Tko će braniti? Branit će golman!

Utorak, 03. studenog 2015. 23:25 Napisao/la  SC

 Čim smo izvukli Bayern i Arsenal znali smo da će biti teško proći dalje, a vidimo i da Olympiakos igra jako dobro i može proći kao drugi ili čak prvi, kaže trener Dinama


Dinamo u srijedu gostuje u Pireju kod Olympiakosa, utakmica 4. kola Lige prvaka za modru momčad je odlučujuća. Dva poraza nakon pobjede protiv Arsenala znače da Dinamo u srijedu ne smije izgubiti. A izgubio je tri utakmice zaredom (Olympiacos, Rijeka, Split)

- Čim smo izvukli Bayern i Arsenal znali smo da će biti teško proći dalje, a vidimo i da Olympiakos igra jako dobro i može proći kao drugi ili čak prvi. Mi ćemo nakon utakmice u Grčkoj znati više. Očekujemo dobru utakmicu protiv Olympiakosa i fantastičnu atmosferu na stadionu. Olympiakos je iskusniji i to je važan faktor u ovom okršaju. Očekujemo agresivnijeg suparnika u odnosu na utakmicu u Zagrebu, a mi ćemo dati sve od sebe. Prvu utakmicu protiv njih smo odigrali jako dobro, a vjerujem da to možemo i ponoviti u sjajnoj atmosferi. Znamo što trebamo učiniti za pobjedu. Istina je da nam nedostaje mnogo važnih igrača, ali ne možemo trošiti vrijeme na razmišljanje o tome. Igrači koji zaigraju spremni su za Ligu prvaka i vjerujem da će odigrati dobru utakmicu, kaže trener Zoran Mamić.

Maićeva dvojba je vratar, tko će braniti: Ježina ili Eduardo?

- Branit će golman, našalio se Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.