Zoran Mamić: Osijek je u naletu, ali Dinamo želi sva tri boda i tako će ući u utakmicu

Petak, 20. studenog 2020. 13:56 Napisao/la  SC
Zoran Mamić
Zoran Mamić

Nogometaši Dinama u subotu gostuju u Gradskom vrtu (15 sati).

Derbi je to Hrvatski Telekom Prve lige, sraz dviju vodećih momčadi, a dodatnu težinu predstavlja činjenica da će se Nenad Bjelica na klupi Osijeka prvi put sučeliti sa svojim bivšim igračima iz Dinama.

Od kada je preuzeo Osijek Nenad Bjelica nema niti jedan poraz, a remizirao je jedino s Hajdukom na Poljudu.

- S nestrpljenjem i veseljem očekujemo ovu zadnju fazu prije nove godine, slijedi nam naporan ritam od devet vrlo teških utakmica, što europskih, a što domaćih. Mi se uvijek fokusiramo na prvu sljedeću. Nismo imali optimalnu pripremu za tu utakmicu, ali kao što sam već nekoliko puta rekao u ovakvim prilikama kod reprezentativnih pauza – to je naša realnost i moramo se tome prilagoditi. Zahtjevi ostaju uvijek isti. Dinamo želi osvojiti naslov prvaka, želi pobjeđivati. I tako ćemo ući u ovaj derbi. Osijek je u naletu, u uspješnoj seriji, imaju dobru momčad i stručni stožer, pozitivu u gradu među navijačima. Međutim, Dinamo ne mijenja svoju ideju i uza sav respekt prema suparniku, želimo osvojiti tri boda, a tako ćemo i ući u ovu utakmicu – istaknuo je Dinamov trener Zoran Mamić, koji, za razliku od Bjelice, nema problema s igračkim kadrom.

- Vidjet ćemo kakvo će biti detaljno stanje, živimo u vrijeme kad se stanje s koronom mijenja praktički iz sata u sat, ali vjerujem da smo sad ipak malo primirili situaciju i da će biti sve bolje, rekao je Zoran Mamić.

U Osijeku je pet nogometaša zaraženo koronavirusom, a zbog ozljeda će izostati Vedran Jugović, Eros Grezda...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.