Zoran Mamić: Dvaput igramo s Rijekom i Hajdukom, siguran sam da ćemo biti gdje zaslužujemo

Četvrtak, 29. listopada 2015. 18:14 Napisao/la  SC

Drugačije smo koncipirali pripreme, naglasak je bio na plasmanu u Ligu prvaka, kaže Mamić


Dinamo u petak igra protiv Splita, momčad Zorana Mamića u neobičnoj je poziciji. Ispred Dinama su Hajduk i Rijeka...

- Vjerujte mi da se ne opterećujem s time. Nije to pila naopako nego je velik broj utakmica do kraja, dva puta igramo s Rijekom i Hajdukom i siguran sam da smo brzo natrag gdje zaslužujemo biti. Drugačije smo koncipirali pripreme, naglasak je bio na plasmanu u Ligu prvaka, ali svejedno mislim da smo izgubili previše bodova u prvenstvu. I to čak više našom nepažnjom, no ima još puno utakmica sve ćemo popraviti. Nakon poraza u Rijeci se želimo vratiti pobjedama. Cilj je nastaviti igrati dobro kao i do sada, ali s drugačijim rezultatom. Split je kvalitetna momčad s dobrim trenerom, mogu biti vrlo opasni. Ipak, vjerujem da smo kvalitetniji i da ćemo to pokazati na terenu te riješiti utakmicu kako mi želimo, kaže Mamić.

Mediji spekuliraju ponudama za Antu Ćorića i slabijom formom Marka Pjace:

- Marko je mlad igrač i normalno da oscilira. Ima objektivne probleme jer nije prošao pripreme, nije imao odmor, a odigrao je jako puno utakmica, no siguran sam da će brzo biti onaj stari i potvrditi što znamo o njemu. Što se tiče Ćorića, s jedne strane mi godi što se takvi klubovi interesiraju za naše igrače, ali isto tako moram reći da mi apsolutno ničime nismo pokazali da njega i Pjacu želimo prodati. To nas uopće ne interesira. Prije dvije i pol godine sam stavio Ćorića u prvu momčad, ovo mu je druga europska sezona i jako dobro znamo što radimo. Apeliram sve da ga puste na miru s ponudama, ima tek 18 godina i treba se u miru razvijati jer ovo sve ostalo nije dobro za njega, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.