Zoran Mamić: Ako sud odluči drugačije nego što mislim da treba odlučiti, odslužit ću svoje!

Srijeda, 09. prosinca 2020. 15:12 Napisao/la  SC
Zoran Mamić
Zoran Mamić

Zoran Mamić najavio je utakmicu 6. kola protiv CSKA.

Budući da je Dinamo osigurao nastup u završnici Europske lige, a CSKA ispao, utakmica nema natjecateljskih naboja.

Stoga je puno zanimljivije bilo slušati Mamića dok govori o ponudi iz UAE i nepravomćnoj presudi zbog izvlačenja novca iz Dinama:

- O mojoj se presudi piše puno neistina, tu je previše izmišljenih stvari. Kada se to sve prenosi u medije, neka sve bude korektno. Dosta sam čitao kako sam oštetio državni proračun, a toga nema ni u mojoj nepravomoćnoj presudi. To ne postoji u presudi, to je pogrešno. Ta presuda je nepravomoćna, dozvolite mi da sam još nevin. Ne znam hoće li ona postati pravomoćna, ali znam da nisam kriv. I da nisam ništa napravio, a proces je vođen na način koji je sramotan za hrvatsko pravosuđe. Ja sam i prvu presudu dočekao u Zagrebu, tako će biti i sada. Ako oni odluče drugačije nego što mislim da trebaju, odslužit ću svoje. Da, moj stožer i ja smo napravili puno dobrih rezultata u UAE, postoje upiti s tog dijela svijeta, pa i za izborničku funkciju. No, ja ostajem ovdje. Do kada? Do tada dok Dinamo bude igrao dobro i dok budemo imali dobre rezultate, kazao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.