POVRATAK U MAKSIMIR

Zlatko Kranjčar postao trener Dinama

Četvrtak, 23. lipnja 2016. 12:55 Napisao/la  SC

Klupska legenda ponovo u Maksimiru nakon 18 godina


Zlatko Kranjčar novi je trener Dinama! Nakon 18 godina Kranjčar se vratio u klub u kojemu je stekao igračku i trenersku afirmaciju.

Kranjčar je predvodio generaciju Dinama, koja je 1982. godine osvojila titulu prvaka bivše države. Otkada je debitirao 1974. godine, za Dinamo je odigrao 307 utakmica i zabio 125 golova.

Kao trener Dinama osvojio je dvije titule prvaka. Bio je izbornik reprezentacije Hrvatske na SP 2006. godine u Njemačkoj, a 2002. godine postao je prvak na klupi Zagreba i ostao jedini trener u HNL koji je osvojio titulu prvaka poktaj Dinama i Hajduka. Vodio je niz klubova u Hrvatskoj (S. Belupo, Rijeka...), bio je izbornik Crne Gore, dugi niz godina radi je na Bliskom istoku...

Prije povratka u Maksmir radio je u katarskom Al Ahliju, gdje ga je zamijenio Luka Bonačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.