Zlatko Kranjčar: Nogometna komunikacija sa Zdravkom Mamićem uvijek je bila dobra

Četvrtak, 30. lipnja 2016. 11:27 Napisao/la  SC

 Uvijek se pokušavalo težiti tome da postoje neki konflikti između mene i Zdravka, a nikakvih konflikata nije bilo, kaže Zlatko Kranjčar


Zlatko Kranjčar nakon 18 opet je vodio momčad Dinama u jednoj utakmici, debitirao je u prijateljskoj utakmici protiv Steaue (0:0). Karizmatični trener i igrač Dinama vratio se u Maksimir nakon što je iznenada otišao Zoran Mamić.

Zanimljivo, Cico Kranjčar nikada se nije ustručavao kritizirati Zdravka Mamića, poremećeni odnosi kulminirali su naprasnim odlaskom sina Nike u Hajduk. Kranjčar je uvijek održavao visoku razinu komunikacije s javnošću iako je svašta govorio protiv Mamića...

- Nogometna komunikacija sa Zdravkom uvijek je bila dobra. Zatvaraju se određene stranice nerazumijevanja koje je možda čak stvorila i okolina. To se odnosi na Nikin odlazak. Jesmo li mi preboljeli to što je on morao otići? To je bila profesionalna odluka i jedne i druge strane. Niko je odabrao drugi put, a Dinamo put bez njega, ali uvijek se pokušavalo težiti tome da postoje neki konflikti između mene i Zdravka, a nikakvih konflikata nije bilo. U tom periodu Zdravko i ja nismo puno pričali o tome i stvorila se atmosfera da nećemo moći komunicirati, ali komunikacija je bila na dobrom nivou, kazao je Kranjčar za 24sata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.