Željko Kopić smijenjen, bivšem treneru Hajduka presudio poraz na Poljudu

Četvrtak, 21. travnja 2022. 12:25 Napisao/la  SC

Klubu želim uspješan kraj sezone i, ono najvažnije, osvajanje naslova prvaka, rekao je smjenjeni trener Dinama

Željko Kopić
Željko Kopić

Željko Kopić više nije trener Dinama, objavio je klub na svojim internetskim stranicama.

Treneru Dinama presudio je poraz od Hajduka u zaostaloj utakmici odigranoj u srijedu na Poljudu, bivši trener Hajduka modre je vodio u ukupno 19 službenih utakmica, u Prvoj HNL i Europskoj ligi ostvario je 13 pobjeda, dva remija i četiri poraza.

- Ovim putem želim zahvaliti Upravi kluba, igračima, stručnom stožeru, trenerima i svim zaposlenicima kluba na uspješnoj i kvalitetnoj suradnji koju smo imali zadnjih dvije godine. Od prvog dana kada sam postao direktor Nogometne škole te kasnije sportski direktor i trener prve momčadi, želio sam da klub napreduje i nadam se da sam u jednom dijelu to i ostvario. Klubu želim uspješan kraj sezone i, ono najvažnije, osvajanje naslova prvaka, rekao je Kopić za klupske stranice.

Dinamo je i nakon poraza na Poljudu ostao vodeća momčad Prve HNL, modri imaju dva boda više od drugoplasiranog Osijeka i četiri više od Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.