Zdravko Mamić objavio popis transfera na koje Dinamo nije platio porez

Srijeda, 14. travnja 2021. 22:37 Napisao/la  SC
Tko nije platio poreze?
Tko nije platio poreze?

Zdravko Mamić nastavlja s objavama dokumenata različitih sadržaja iz Dinamovih poslovnih knjiga, na redu su došli transferi igrača koje je klub prodao prije njegova dolaska.

Evo Mamićeve objave:

Prvi put u povijesti donosim crno na bijelo podatke kako je prije Zdravka Mamića funkcionirao Dinamo i zašto je završio na prosjačkom štapu s kojeg sam ga skinuo. Na fotografijama je 56 transfera Dinama vrijednih oko 100 milijuna eura koje su od 95. do 2001. godine obavlili tadašnji Dinamovi čelnici, a prema kojima su igrači dobivali i do 65% transfera. Viduka, Prosinečki, Soldo, Šimići, Marić, Bišćan, Jeličić svi su dobivali velike dijelove transfera. Znate li koja je samo razlika između njih i Modrića? Dinamo i ja smo za Modrića i Lovrena porez na te transfere platili u Hrvatskoj, unijevši 21 milijun kuna u hrvatski proračun iz inozemstva – svih ovih 56 transfera VRIJEDNIH OKO 100 MILIJUNA EURA NISU PLATILI NITI KUNE OD MILIJUNA U PRORAČUN! Tu su vaši novci za bolnice, vrtiće i lijekove, tu ih tražite. Za divno čudo netko je odlučio da sam jedino ja koji sam platio porez montirano procesuiran, svi ovi koji su svoj novac spremili vani su uglednici. E pa, neće to tako ići. PODIJELITE, NEKA SVI VIDE KAKO JE IZGLEDAO DINAMO PRIJE MAMIĆA!

Popis igrača i pripadajuće omjere transfera možete vidjeti OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.