Zdravko Mamić na slobodi, djelatnici Dinama skandirali njegovo ime tijekom organiziranog dočeka

Petak, 18. prosinca 2015. 17:48 Napisao/la  SC

 Nisam imao pravo sudjelovati u ničemu, jedva čekam optužnicu da se obranim. Uspješno ću se obraniti, rekao je Mamić


Zdravko Mamić izašao je iz Remetinca ispred kojega su ga dočekali djelatnici Dinama, prijatelji i znanci, koji su se organizrano okupili pred zatvorom i skandirali Mamićevo ime!

- Nisam imao pravo sudjelovati u ničemu, jedva čekam optužnicu da se obranim. Uspješno ću se obraniti. Ako moja radna zajednica želi popiti piće, otišao bih u kafić s njima. Idem sa njima to su moji najdraži ljudi, idemo u kafić, bio sam im dobar šef i vole me. Prvo moram pozdraviti svoje svoje cimere, učinili su mi boravak lakšim, dobio sam nove prijatelje. Hvala osoblju zatvora, veliki su profesionalci, no hrana je kao iz 16. stoljeća, država mora popraviti stanje. Nisam ništa jeo, skinuo sam šest sedam kilograma, rekao je Mamić

Izvršni predsjednik položio je jamčevinu ukupne vrijednosti 14 milijuna kuna. Na sudski račun položio je nešto više od 6,3 milijuna kuna u gotovini, dok je u zemljišnim knjigama upisano založno pravo na kuću u Samoboru koja je procijenjena na 7,63 milijuna kuna.

Mamić na slobodi ne smije kontaktirati sa svjedocima uključujući i njegova brata, Zorana Mamića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.