ZDRAVKO MAMIĆ Možda niti jednog trenera u povijesti nismo tako željeli kao Keka

Petak, 17. srpnja 2020. 10:50 Napisao/la  SC

Jednom sam mu na druženju u Dubaiju kazao da će jednog dana biti trener Dinama ili izbornik hrvatske reprezentacije, kaže Mamić

Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

Zdravko Mamić javno je iznio svoju verziju neuspjelih pregovora s Matjažom Kekom:

- Cijenim sve ono što je postigao u životu. Jednom sam mu na druženju u Dubaiju, gdje je bio prisutan i tadašnji njegov predsjednik Damir Mišković, kazao da će jednog dana biti trener Dinama ili izbornik hrvatske reprezentacije. Kad je došlo do Dinamovog glavinjanja, a koje je kulminiralo na utakmici s Rijekom, te kad je došlo do razlaza s Jovićevićem, okrenuo sam Kekov broj i kazao: Matjaž, sjećaš li se što sam ti rekao u Dubaiju, sad je trenutak za tvoj dolazak u Dinamo!. Dodao sam da ga želimo svim srcem, te da nema nikakvih drugih kandidata, da želimo isključivo njega. Bilo mu je drago i tražio je time-out kako bi to iskomunicirao sa slovenskim savezom. Znači da je i kod njega postojala želja za dolaskom u Dinamo. Sve drugo ne bih elaborirao jer ne znam, to znaju Kek i predsjednik slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović. Matjaž Kek nas je pristojno obavijestio da ostaje izbornik Slovenije. Mogu samo kazati da mi je žao što se njegov dolazak nije realizirao, ali moje poštovanje i simpatija prema Keku ostaje. Možda niti jednog trenera u povijesti nismo tako željeli kao njega, a on je prvi trener koji je odbio Dinamo, kazao je Mamić za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.