Zdravko Mamić: Dogodit će se jednom da ne budemo prvaci, ali ne u ovom životu!

Ponedjeljak, 26. listopada 2015. 15:46 Napisao/la  SC

U dobroj utakmici dviju europskih momčadi Rijeka je ovaj put bila spretnija i sretnija, kaže Zdravko Mamić


Zdravko Mamić nije djelovao utučeno nakon poraza Dinama na Rujevici, Rijeka je u 14. kolu prekinula niz od 50 utakmica bez poraza.

– Prvo moram pohvaliti sve što sam vidio ovdje, prvi sam put na Rujevici i oduševljen sam, ambijent je bio odličan i doista sve na ovoj utakmici treba pohvaliti. A u dobroj utakmici dviju europskih momčadi Rijeka je ovaj put bila spretnija i sretnija. Prvenstvo je neizvjesno, to svi žele, sad to i imamo, no na kraju će opet prvak biti isti. Dogodit će se jednom da i ne budemo prvaci, ali ipak ne u ovom životu, kaže Mamić za Večernji list.

Dinamo je do 34. minute bio dominantan, nakon isključenja Taravela momčad Dinama počela je fizički padati. Rijeka je iskoristila trenutak nepažnje vratara Ježine, u 91. minuti Sharbini je donio veliko veselje navijačima Rijeke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.