Što bi se nakon poraza dogodilo treneru Dinama koji se ne preziva Mamić?!

Četvrtak, 17. rujna 2020. 00:16 Napisao/la  SC
Zoran Mamić
Zoran Mamić

Dinamo je ispao iz Lige prvaka nakon poraza (1:2) od Ferencvarosa

- Nakon primljenog gola u drugoj minuti relativno brzo smo se oporavili, uhvatili konce igre, izjednačili. Onda smo opet nakon izjednačujućeg gola izgubili konce igre, nismo bili pravi. Drugo poluvrijeme smo kontrolirali, imali dominaciju i opasne situacije pred golom Ferencvarosa. Sve šanse koje su bile i prvo i drugo poluvrijeme bile su vrlo dobre. Nažalost, nismo ih iskoristili, Ferencvaros svoje jest i još jednom čestitke Ferencvarosu, kazao je trener Zoran Mamić.

Europska sezona nije gotova, Dinamo će u petak saznati protivnika u play-offu Europske lige.

- Očekivali smo prolazak u play-off Lige prvaka. U najavi utakmice rekli smo što je bio naš cilj. Nažalost, danas nismo uspjeli. Trebamo se sad spustiti i vratiti u realnost da nismo uspjeli ući u play-off, uhvatiti formu za play-off u Europsku ligu. Pred nama su nove utakmice, sutra je novi dan. U sportu je to tako, ne živi se od onoga što je danas, od onoga što je prošlo, nego onoga što dolazi. Moramo tražiti svoju priliku u play-offu Europske lige i tu napraviti dobar rezultat, ispraviti ono što smo danas propustili, zaključuje Mamić.

Dakle, Zoranu Mamiću sutra počinje novi dan na klupi Dinama.

Pitanje je što bi nakon ovakvog poraza dogodilo treneru Dinama koji se ne preziva Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.