Sergej Jakirović: Možemo biti zadovoljni, ali čeka nas grotlo u uzvratu

Četvrtak, 07. ožujka 2024. 23:41 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović
Sergej Jakirović Foto: Screenshot Arenasport

Sergej Jakirović bio je zadovoljan  pobjedom na Maksimiru.

Hvala predivnoj publici na sjajnom  bodrenju svih 90 minuta. Držali smo se plana igre, igrali agresivno. Pokazalo se da se radi o jako dobroj momčadi, koja nas je nekoliko puta stavila na velika iskušenja. Iskoristili smo dvije lijepe prigode, imali još nekoliko prilika iz tranzicija, ali možemo biti zadovoljni. Znamo da nas čeka grotlo u uzvratu, ali pripremit ćemo se na pravi način.  Svaka utakmica nosi svoje iskustvo, samo se nadograđuješ, ali kada si ovako fokusiran onda te  nagradi. No, PAOK je jako dobra momčad i to ne smijemo zaboraviti. Kvalitetno smo odradili defanzivno, pokušali su odigrati loptu u kanale, ali to smo uspjeli spriječiti. Limitirali smo im polukontru i kontru, dobro smo trčali, pravodobno se vraćali nazad. Imamo još mjesta za napredak, možemo stajati kompaktnije, sigurno će pritisnuti od prve sekunde, imamo prednost od dva gola, ali moramo sve dobro iskontrolirati, rekao je Sergej Jakirović.

Zadovoljan  je bio i Bruno Petković.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu, bilo je jako važno ostvariti prednost u prvoj utakmici. Zadovoljan sam kako je momčad odigrala, u nekim trenucima smo patili, ali smo odigrali pragmatičnu utakmicu. Golovi su moj posao, moram to i češće raditi, moram pomoći momčadi i dubinom i prostorom. Drago mi je da sam postigao dva pogotka, statistika je lijepa, ali momčadski uspjeh je na prvom mjestu, jedan ili dva gola više ili manje neće definirati jesam li ja bolji ili lošiji rezultat. Ništa još nije gotovo, PAOK je ozbiljna momčad, ništa još nije riješeno. No, vjerujemo u prolaz.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.