Sammirova poruka: Mediji su nakon poziva u reprezentaciju negativno pisali i to mi je dalo motiva

Nedjelja, 30. rujna 2012. 16:32 Napisao/la  SC

Po meni ovo mi je najljepši gol u karijeri iako sam sličan zabio na Poljudu prije dvije godine. Zvižduci? Iskreno, očekivao sam takvu reakciju iako to uopće nema smisla

Dinamov nogometaš Sammir po dobrome će pamtiti protekli tjedan. Igor Štimac pozvao ga je u reprezentaciju Hrvatske, a Sammir se na pozivu odužio dvama pogocima protiv najljućeg protivnika Hajduka. Javnost se već dulje vrijeme zabavljala pričama o Sammiru i njegovom evenutalnom pozivu. Kada je službeno stigao, bilo je to plodno tlo za nove kritike.

- Na meni je bio veliki pritisak na meni i nisam mogao razočarati suigrače i navijače kojih je danas ipak bilo nešto više. Bila je ovo odlična  večer za sve nas i jako smo sretni - rekao je Sammir koji se osvrnuo na emotivnu proslavu pogotka.

- Ovih dana nisam pratio medije, ali ono što sam vidio bilo je vrlo negativno i zaista sam imao puno motiva. Uostalom, po meni mi je ovo najljepši gol u karijeri iako sam sličan zabio na Poljudu prije dvije godine. Zvižduci? Iskreno, očekivao sam takvu reakciju iako to uopće nema smisla. Ako sam došao u Hrvatsku bez roditelja, odlično se snašao i postao igrač Dinama te uspio u životu - onda me ništa ne može pokolebati, zaključio je Sammir.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.