KRAJ NOGOMETNE SAPUNICE

Sammir potpisao trogodišnji ugovor s Getafeom

Subota, 18. siječnja 2014. 20:36 Napisao/la  SC

Sammir je na Facebooku objavio da će u Getafe tek na ljeto, što znači da će Dinamo ostati bez odštete

Sammir je novi igrač Getafea! Hrvatski reprezentativac brazilskog porijekla na svom Facebook profilu tvrdi da je potpisao trogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem.

- Sretan sam što sam potpisao za Getafe i što nastavljam karijeru u Španjolskoj. Nadam se da ću svojim igrama skrenuti pozornost izbornika Nike Kovača, izjavio je Sammir za Jutarnji list odmah po objavi da je potpisao ugovor za španjolski Getafe.

Sammir tvrdi da će u Getafe tek na ljeto, što znači da će Dinamo ostati bez odštete. Do kraja sezone Sammir bi trebao igrati za Dinamo, jer…

- U Maksimiru su mi rekli da nema šanse da odem u neku od Liga petice, a ja sam eto u Getafeu... U Dinamu ne znaju kakvog su igrača imali, tvrdi Sammir.

Evo Sammirova teksta objavljenog na Facebooku:

 

Dragi prijatelji vas prve želim obavijestiti da sam postao novi igrač madridskog Getafea i od ljeta ću svoju karijeru nastaviti u Španjolskoj.

Nakon sedam godina u Dinamu došlo je do zasićenja i rastanak je bio moja želja. Rastanak nisam zamišljao na ovakav način no izgleda da je jedino tako bio moguć. Hvala Upravi GNK Dinama koja mi je dala dva mjeseca da pronađem novi klub, ali eto bilo je potrebno puno manje.

Sedam godina sam u Dinamo, tu sam proveo najbolje igračke godine i osvojio sve što jedan nogometaš može osvojiti u Hrvatskoj.

Postao sam igrač Dinama s najviše nastupa u europskim nastupima, treći strijelac u povijesti europskih nastupa kluba, drugi najtrofejniji igrač kluba s osvojenih više naslova prvaka Hrvatske od Hajduka. Sad želim iskusiti nove izazove u karijeri i dokazati se u jačoj ligi. Dinamo će zauvijek ostati moj klub, a Hrvatska moja druga domovima u koju ću se uvijek rado vraćati i ako Bog da nastupati u reprezentativnom dresu.

Hvala svima koji ste bili uz mene sve ove godine, ne samo u onim lijepim trenucima nego i u teškim kada su mi mnogi okretali leđa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.