IGOR JOVIĆEVIĆ Znam kakav je Rožman trener i to mi je velika motivacija

Subota, 04. srpnja 2020. 14:21 Napisao/la  SC

Momčad Dinama izgleda prazno otkada je trener postao Igor Jovićević, u mandatu Nenada Bjelice izgledala je motiviranije

Igor Jovićević
Igor Jovićević

Igor Jovićević nema baš razloga za zadovoljstvo!

Trener Dinama postao je nakon stanke zbog koronavirusa, Dinamo je u šest utakmica osvojio 11 bodova, isto kao Gorica i Lokomotiva, manje nego Osijek (14).

Momčad Dinama izgleda prazno otkada je trener postao Jovićević, u mandatu Nenada Bjelice izgledala je motiviranije:

- Pobjeda u Zaprešiću dala nam je moral i samopouzdanje, kako je utakmica odmicala, mi smo bili sve bolji i na kraju imali 15 udarca i bolji dojam. Momčad raste i usvaja zahtjeve. U derbiju na Rujevici izgledat ćemo energično, muški i odigrati odlično. Rijeka ima rezultatskih problema, ali ima ideju i igru, samo rezultat šteka, kaže Jovićević za 24sata.

Trener Dinama naglašava da utakmica za njega ima dodatni motiv:

- Meni je zanimljiv trenerski okršaj s Rožman, jer imao sam utakmica protiv njega u slovenskoj ligi kada smo vodili Celje i Domžale. Znam kakav je trener i to mi je velika motivacija, rekao je Jovićević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.