Prva HNL: Igor Bišćan na klupi modrih debitirao pobjedom u gradskom derbiju protiv Lokomotive

Subota, 08. travnja 2023. 19:02 Napisao/la  SC
Igor Bišćan
Igor Bišćan

Igor Bišćan pobjedom je debitirao na klupi Dinama, momčad iz Maksimira na gostovanju u Kranjčevićevoj nastavila je s blijedim partijama.

Domaćini su u vodstvo došli u 35. minuti, nakon što je Ibrahim Aliyju glavom lijepo prebacio Livakovića.

Lokomotiva je odigrala jako dobro u prvih 45 minuta, no nastavak je pripao modrima koji su preokretom došli do pobjede u gradskom derbiju i vrijednih bodova u borbi za naslov prvaka.

Golove za Dinamo postignuli su Ivanušec i Menalo, koji se pokazao kao Bišćanov joker s klupe, zatresla se i mreža modrih u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena, ali VAR je pokazao da je Kalaica bio u nedozvoljenoj poziciji.

LOKOMOTIVA: Čavlina, Cipetić, Mersinaj, Kalaica, Miličević (46 Žilinski), Marikć, Smakaj (58 Pivarić), Stojković, Kačavenda, Goričan (71 Šotiček), Aliyu (58 Kulenović)

DINAMO: Livaković, Ristovski, Šutalo, Perić, Perković, Mišić, Ljubičić, Špikić (72 Menalo), Bautrina (72 Bulat), Ivanušec, Drmić.

Lokomotiva – Dinamo 1:1 (Aliyu 35/Ivanušec 50, Menalo 79)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.