MAMIĆEVA PORUKA IGRAČIMA

Proljeće u Europi po cijenu života

Petak, 30. kolovoza 2013. 16:42 Napisao/la  SC

PSV je atraktivan protivnik. Chornomorets nam je nepoznanica, a Ludogorec stari znanac, kaže Damir Krznar

 Prve reakcije iz Dinama su očekivane:

- Da ste me i prije ždrijeba pitali, ja bih vam rekao: proljeće u Europi pod svaku cijenu! Moramo si ublažiti bol zbog ispadanja iz Lige prvaka. A to može ublažiti samo to proljeće. Od danas će na svim maksimirskim vratima pisati - proljeće u Europi po cijenu života, prokomentirao je ždrijeb Europske lige Zdravko Mamić.

 - Moglo je bolje, a moglo je i gore. PSV je atraktivan protivnik čije smo dobre igre gledali proteklih dana. Chornomorets nam je, moram priznati nepoznanica i stari znanci Ludogorec. Rezime bi bio da se imamo pravo nadati proljeću u Europi, i mislim da možemo dosanjati svoj san. Ludogorec će imati velik motiv, ali oni su momčad koja će i nama donijeti ozbiljnost u pripremi utakmice, svjesni smo njihovih kvaliteta i da smo ih teško prošli. Pojačali smo se, oni se nisu oslabili, mogu reći da su tu negdje ostali kao prije, ali brojke su za papir, a na terenu je stanje nešto drugo. Bili smo u 2. jakosnoj skupini, znači da smo drugi favorit skupine, ali sigurno da Ukrajinci zahtijevaju respekt jer je njihova liga u najmanju ruku na renomeu naše. Ovo je jako dobar melem na ranu Lige prvaka, kaže trener Damir Krznar, koji je posebno naglasio sljedeće:

 

- Čestitam od srca Rijeci. Pokazali su kako se treba boriti za svoj klub, grad, momčad. Mislim da smo svi bili srcima uz njih i da je ta pozitivna energija doprinijela da i njih sada gledamo u Europa ligi, kaže Krznar.