Pripremna utakmica: Dinamo pobijedio Kurban efektnim pogotkom Fernandesa u prvoj minuti

Nedjelja, 28. lipnja 2015. 23:33 Napisao/la  SC

Pripremna utakmica: Dinamo – FC Kuban Krasnodar 1:0 


Nogometaši Dinama pobijedili su u Murskoj Soboti momčad Kubana Krasnodara pogotkom Fernandesa u 1. minuti pripremne utakmice.

- Jako sam zadovoljan jer je momčad odradila primarni zadatak koji smo danas stavili pred njih: fazu obrane i igru u srednjoj zoni. Kada odigraju kako se dogovorimo onda sam jako zadovoljan. U ofenzivnom dijelu sigurno moramo bolje reagirati na situacije koje stvorimo, ali to će sigurno doći kada će biti više svježine u nogama i glavi. Fernandes je zaista zabio prekrasan gol. Znam da je zabio puno takvih u Čilea, a i kod nas je zabio Austriji Beč. Veseli jer je bitno za njegovo samopouzdanje uoči sezone i naravno da je to odlična vijest za cijelu momčad, rekao je trener Zoran Mamić.

Nisu igrali Sigali, Husejinović, Pavičić, Antolić, Radonjić i Schildenfeld. Svi se tuže na ozljede.

DINAMO, prvo poluvrijeme: Eduardo (od 30. Ježina) - Matel, Šimunović, Taravel, Pivarić - Goncalo, Machado, Ćorić - Soudani, Fernandes, Hodžić. Drugo poluvrijeme: Ježina (od 61. Mikulić) - Pinto, Goncalo (od 61. Benković), Musa, Barišić - Ademi, Gojak, Pamić - Cekici, Olmo, Pjaca

Pripremna utakmica: Dinamo – FC Kuban Krasnodar 1:0 (Fernandes 1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.