Poslušajte monolog Zdravka Mamića u jeku borbe za vlast u Dinamu

Četvrtak, 19. siječnja 2023. 15:08 Napisao/la  SC
Poslušajte monolog Zdravka Mamića u jeku borbe za vlast u Dinamu

Zdravko Mamić u monologu, koji je trajao zapanjujućih sat i 40 minuta, pred kamerama je iznio svoju verziju borbe za vlast u Dinamu.

Mamić je htio ostaviti dojam da ga vlast u Dinamo ne zanima toliko koliko je zabrinut za budućnost najbogatijega hrvatskoga kluba pod vodstvom Krešimira Antolića i Ante Čačića.

Antolić i Čačić bili su glavna tema presice tijekom koje se Mamić obračunao s bivšim suradnicima i nepoćudnim novinarima.

Najžešće se obrušio na Antolića kojega je izdvojio kao glavni problem Dinama, stekao se dojam da su kolatelarne žrtve svi koji podržavaju Antolića uključujući Mirka Barešića.

Ukratko, Antolića je prozvao zbog podnošenja krivične prijave protiv časnih ljudi koji sjede u skupštini, zbog Antolića klub će se zvati GNK Policijski, objasnio je detalje oko Oršićeva transfera i naglasio da on Oršića nije htio prodati Burnleyju za 10 mil. eura, objasnio je svekolikoj javnosti na nekoliko primjera kako Antolić nema pojma o nogometu i kako vodi Dinamo u propast, naveo je imena igrača koji bi danas bili u Dinamu da se njega slušalo, istaknuo je svoju ulogu u stvaranju igrača, predočio je svoju viziju razvoja Dinama, itd.

Pokazivao je poruke koje je izmijenjivao sa svojim nekadašnjim suradnicima, priznao je  da se nekoliko puta sastao s Barišićem u BiH, naglasio je da je Dinamo trebao njega, a ne obratno...

Obračunao se s nizom novinara, u teorijama urote posebno mjesto dobio je glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola.

Naravno da nije zaboravio prostački vrijeđati što je opravdao potrebnom da dobije veću medijsku pažnju, jer akademsko ponašanje nikoga u Hrvatskoj ne zanima.

Poslušajte što je Mamić rekao:

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.