Play-off Lige prvaka: Igračima Dinama čast i privilegija, klubu unosna zarada

Utorak, 18. kolovoza 2015. 12:34 Napisao/la  SC

Ne treba bježati od toga da je kvaliteta na našoj strani, ali treba respektirati suparnika i njihove dosadašnje rezultate, kaže trener Zoran Mamić uoči utakimice protiv Skenderbeua


Nogometaši Dinama otputovali su u Albaniju, gdje u srijedu igraju prvu utakmicu play-offa Lige prvaka. Dinamo ima velikih izgleda preko Skenderbeua ući u skupinu Lige prvaka:

- Velika je čast i privilegij da smo došli u ovu fazu natjecanja. Svi smo svjesni važnosti i veličine utakmice, tako i šanse koja nam se ukazuje. Želimo već u prvoj utakmici ostvariti dobar rezultat, time napraviti dobru uvertiru uoči uzvrata koji je za osam dana u Maksimiru. Ne treba bježati od toga da je kvaliteta na našoj strani, ali treba respektirati suparnika i njihove dosadašnje rezultate. No, ipak većina toga će ovisiti o tome kakvi ćemo mi biti, kaže trener Dinama Zoran Mamić.

Ulaskom u skupinu Lige prvaka Dinamo bi fiskalnu godinu završio u plusu, samo ulazak u skupinu jamči oko 10 mil. eura zarade:

- Mislim da to u glavama igrača i mene ne igra ulogu, najveća čast nama je biti u grupi Lige prvaka. To svake godine osjeti samo 700-injak igrača od gotovo sedam milijuni ljudi na svijetu. To je privilegija i čast, vjerujem da ćemo poginuti na terenu i slaviti. Svi se želimo natjecati u tom natjecanju. Nažalost, uz one stare ozljede (Pavičić, Schildenfeld, Radonjić) ostali smo i bez Ademija. Svi ostali su u konkurenciji. I s nestrpljenjem očekuju utakmicu. Ademi je dobio nezgodan udarac u predjelu kuka i ima rupturu mišića, rekao je Mamić prije nego što je odgovorio na dva pitanja koja nemaju veze s Ligom prvaka:

Prvo, koliko će Dinamo dobiti od transfera Kovačića u Real Madrid?

- Nisam vidio da je službeno potpisao, niti znamo službenu cifru!

Drugo, Celtica traži Šimunovića?

- Odbili smo Celtic, njegova cijena i kvaliteta će još narasti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.