Petar Stojanović predstavljen javnosti, Zoran Mamić zahvalio Kruni Jurčiću na suradnji

Ponedjeljak, 11. siječnja 2016. 19:45 Napisao/la  SC

Zahvalio bih se i našem bivšem treneru gospodinu Jurčiću koji nam je puno pomogao s informacijama u vezi Petra,  rekao je trener Zoran Mamić


Petar Stojanović, 20-godišnji desni branič, službeno se predstavio kao igrač Dinama na konferenciji za novinare:

- Radi se o igraču kojeg smo jako dugo pratili i bio je prvi na našoj listi želja. On je reprezentativac, igrao je Ligu prvaka i Europsku ligu i smatramo da je on upravo igrač koji se uklapa u našu viziju. Drago nam je da je s nama i siguran sam da će svojim radom i zalaganjem opravdati velika sredstva koja smo uložili u njega. Potrudit ćemo se napraviti sve da se što prije prilagodi momčadi. Zahvalio bih se i našem bivšem treneru gospodinu Jurčiću koji nam je puno pomogao s informacijama u vezi Petra, a isto tako hvala i ljudima u Mariboru s kojima smo sigurni da ćemo i dalje surađivati, u oba smjera, rekao je trener Zoran Mamić.

- Očekujem sve najbolje, jer sam došao u vrhunski klub koji ima visoke ciljeve. Dat ću sve od sebe kako bi svojim igrama pomogao ekipi i zahvalio se za priliku koju sam dobio. Hvala treneru na lijepim riječima. Očekujem sve najbolje jer sam došao u vrhunski klub koji ima visoke ciljeve. Dat ću sve od sebe kako bi svojim igrama pomogao ekipi i zahvalio se za priliku koju sam dobio. Dinamo ima sjajnu momčad, pa zato su i igrali Ligu prvaka, zar ne? Vjerujem da ću se brzo uklopiti i pomoći ekipi u ostvarivanju novih odličnih rezultata, kazao je Stojanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.