Ante Čačić: Nikad nisam rekao da ću ostati trener Dinama nakon ove sezone

Petak, 20. svibnja 2022. 11:10 Napisao/la  SC

Naša obveza je pred sjajnim dekorom proslaviti titulu na najbolji način, prvi put pobijediti Hajduk ove sezone, kaže trener Dinama

Ante Čačić
Ante Čačić

Ante Čačić prije zadnje utakmice ove sezone djelomično je naslutio svoje planove za iduću sezonu, trener Dinama prije utakmice protiv Hajduka pojasnio je svoj status:

- Nikad nisam rekao da ću ostati trener Dinama nakon ove sezone, samo sam rekao da ne idem u trenersku mirovinu. Moj ugovor završava poslije Hajduka, kasnije ćemo vidjeti što dalje, naglasio je Čačić.

Dinamo je osvojio naslov prvak, koji će proslaviti tijekom utakmice protiv Hajduka, utakmica nema natjecateljski značaj ni za jedan klub:

- Ispred nas je utakmica protiv vječnog rivala, veliki derbi bez obzira što je prvenstvo riješeno. Ta će utakmica imati natjecateljski karakter, dolazi nam Hajduk koji se dignuo, odradio je odličnu sezonu, Hajduk ispred sebe ima finale Kupa. Oni će željeti ostati u dobrom raspoloženju, a mi ćemo učiniti sve da pred svojim navijačima, koji će doći u velikom broju, pobijedimo. Naša obveza je pred sjajnim dekorom proslaviti titulu na najbolji način, prvi put pobijediti Hajduk ove sezone. Ne sjećam se kada je ovdje bio zadnji put takav dekor. Ne smijem ni reći pred koliko smo gledatelja prije 10 godina slavili naslov, prisjeća se Čačić svoje zadnje proslave titule prvaka u Maksimiru.

Valdas Dambrauskas najavio je šaroliki sastav Hajduka budući da će odmarati igrače za finale Kupa:

- Trener koji drži momčad na okupu i kontrolira proces najbolje bolje osjeća svoje igrače, a ako će trener malo više ramišljati o finalu Kupa, onda će odmarati igrače. Ne vidim razloga za neki veći odmor, do finala Kupa imaju dovoljno vremena za oporavak. Ne znam kakva je situacija kod njihovih igrača, ali mislim da će u Zagreb doći s najboljom postavom. Ma bez obzira, učinit će sve da nam malo napravi nelagodu u toj utakmici. I oni imaju obvezu, imaju puno navijača u Zagrebu, imaju sjajnu sezonu, naglasio je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.