Nenad Bjelica vjeruje u pobjedu protiv najskuplje momčadi na svijetu

Ponedjeljak, 30. rujna 2019. 20:21 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Dinamo u utorak od 21 sat igra najlašku utakmicu u Ligi prvaka.

Utakmica protiv Manchester Cityja na Etihadu prije svega prestižnu utakmicu, utakmica će pokazati kolika je razlika između najbolje hrvatske i najskuplje momčadi na svijetu.

- Naš je cilj uvijek pobijediti. Tako će biti i sutra. Stanje ekipe je dobro, neki igrači koji su imali problema su se oporavili i vjerujem da će imati snagu za utakmicu. Konačnu odluku donijet ćemo nakon trening. Mislim da je City veliki favorit i godinama pokušava osvojiti Ligu prvaka. Moguće da bi mogli to uspjeti ove sezone, ali treba im i malo sreće koja im je nedostajala protiv Tottenhama u polufinalu prošle sezone. City ima kvalitetu i možemo im samo zaželjeti da je osvoje, kazao je Nenad Bjelica kojemu su prenijeli zapažanja trenera Guardiole:

- Drago mi je čuti pohvale trenera poput Guardiole. Znamo da će ih biti teško iznenaditi. No, kao što sam rekao, taktika je jedno, a za mene treba puno hrabrosti i igrati srcem. Tako se može doći do velikog rezultata. Šanse su nam male protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu, ali vjerujemo u sebe. To je sjajna momčad, ali mi razmišljamo o sebi. Sutra moramo biti efikasni 70 - 80 posto i jedino se tako možemo nečemu nadati. Igrači moraju samo razmišljati da daju sve od sebe i ispune zadaće na terenu. Nemamo imperativ rezultata i možemo uživati na ovom odličnom stadionu, u dobrom ambijentu. Na kraju ponavljam, koliko god da je teško, želimo pobijediti. Mi želimo ostvariti maksimum, a to su tri boda, bez obzira na to tko je protivnik i gdje igramo. Tako će biti i sutra. Znamo da je teško jer je malo klubova to ostvarilo na stadionu Cityja, ali vjerujemo da možemo doći do pobjede, rekao je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.