NENAD BJELICA Odgoda suspenzije? Ja sam iskoristio svoje zakonske mogućnosti!

Utorak, 03. ožujka 2020. 18:04 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nenad Bjelica sjedit će na klupi Dinama u utakmici protiv Hajduka u srijedu (19) na Poljudu:

- Pobjeda, želim samo pobjedu. Dat ćemo sve od sebe, mi želimo biti na svom maksimumu, a kada smo takvi onda imamo velike šanse svugdje uzeti tri boda, pa tako i u Splitu. Hajduk djeluje dobro, hrabro i ofenzivno, zabijaju dosta golova. Igor Tudor im je donio dodatnu energiju koju ima u sebi, znamo i njegov temperament, sve to njegovoj momčadi donosi pozitivnu energiju. I vidi se stabilnost koju je donio Hajduku, kaže Bjelica koji je u Splitu voditi 100. utakmicu na klupi Dinama iako je formalno suspendiran:

- Po svakoj računici je 100., ako netko to broji drugačije, njegova stvar. U karijeri je bilo 10-15 utakmica koje nisam vodio zbog kazni, ali ja ih sve brojim. Odgoda suspenzije? Ja sam iskoristio svoje zakonske mogućnosti, baš kao i Hajduk prije dvije godine kada su žalbama odgodili kaznu o zatvaranju stadiona, tvrdu Bjelica.

Između Hajduka i Dinama traje prepiska na društvenim mrežama:

- Volio bih kada bi sve ostalo na tome s društvenih mreža, to je zasad sve simpatično. Hajduk je naš najveći rival i želimo ga pobijediti. Ja sam osobno imao dosta kazni u svojoj karijeri, ovo sutra doživljavam kao novu utakmicu u kojoj moja momčad traži pobjedu. Nema nam samo Marina i Perića, usto što su Šutalo i Gvardiol s mladom momčadi. Svi su na raspolaganju. Što se juniora tiče, želim im svu sreću u Münchenu. Bit će im teško bez Antonija Marina, ali i u Kijevu su bili bez njega pa su uspjeli proći, naglasio je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.