NENAD BJELICA Nije stvar u tome da moji dečki nisu dobri, nego je City premoćan

Srijeda, 02. listopada 2019. 00:12 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Dinamo je na Etihadu doživio očekivan poraz (0:2) u neočekivano slabom izdanju.

Nenad Bjelica prije utakmice najavljivao je igru na pobjedu i moguće iznenađenje, najavljio je opuštenu igru u kojoj će njegovi igrači uživati, a tijekom utakmice Dinamova momčad izgledala je toliko prestrašeno kao da je poraz trebao značiti smak svijeta.

- Primili smo gol tijekom najbolje faze naše igre, da se to nije dogodilo, tko zna u kojem smjeru bi sve otišlo. City nije stvorio puno pravih prilika u drugom dijelu, bile su to većinom situacije proizašle iz naših grešaka. U prvom dijelu bili smo impresionirani. Utakmica se promijenila nakon gola koji smo primili. Probali smo sve, riskirali i imali smo otvorenu utakmicu protiv jakog Cityja do 90. minute. To nije mala stvar. Žao mi je što nam sudac nije dosudio faul na 18 metara pred kraj utakmice, smatram da ne bi pogriješio da je to svirao. Tko zna kako bi sve završilo. No, nećemo se na to izvlačiti, nije alibi. City je zasluženo pobijedio i pokazao zašto cilja na naslov prvaka Europe. I puno bolje ekipe od Dinama ne mogu se nadati dobrom rezultatu na Etihadu. City je premoćan i to je razlog našeg poraza. Nije stvar u tome da moji dečki nisu dobri. Osim trke, trebaju ti dobar golman i nešto sreće. Livaković je bio dobar u određenim situacijama. Kod gola Sterlinga mogli smo bolje ući u blok, možda nam onda ne bi zabio. I City je imao sreće, ali čestitam im na pobjedi. Očekujemo da će City pobijediti Atalantu u obje utakmice, a vidjet ćemo što ćemo mi napraviti protiv Šahtara. Tu bi se moglo riješiti pitanje tko će biti drugoplasirana ekipa naše skupine. Vjerujem da ćemo u Milano ići barem sa šest bodova, zaključio je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.