NENAD BJELICA Moja stota utakmica, lijepa pobjeda za jubilej!

Srijeda, 04. ožujka 2020. 23:06 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Trener Dinama Nenad Bjelica nakon pobjede protiv Hajduka razveselio se u svlačionici zajedno s igračima koji su mu darovali dres s brojem 100.

Bjelica je u jubilarnoj utakmici na klupi Dinama pobijedio Hajduk na Poljudu, nema ljepše čestitke:

- Čestitao bih Hajduku na dobroj utakmici, a mi smo sretniji jer smo pobijedili velikog rivala i drugog na tablici. Povećali smo prednost i dobili još na samopouzdanju. Utakmica je bila izjednačena do isključenja Ismajlija. U drugo poluvrijeme smo ušli tako da smo željeli kontrolirati utakmicu, ali već nakon druge akcije smo došli do vodećeg zgoditka koji je promijenio stanje na terenu. Imali smo nakon toga još više prostora što je rezultiralo i drugim pogotkom za rješenje utakmice. Moja stota utakmica, lijepa pobjeda za jubilej, kazao je Bjelica.

Petković u zadnjim utakmicama (Rijeka, Hajduk) očigledno diže formu:

- Svi igrači imaju dobro i lošije faze, treba ih ponekad razmrdati. Puno lijepog se Petkoviću događalo kroz zadnjih godinu i pol dana. Sada je dobio šansu, koju dobro koristi, ali imamo tri vrhunska napadača i svatko će dobiti prtiliku u određenom trenutku, rekao je Bjelica.

Ostajete li trener Dinama sljedeće sezone?

- Imam ugovor još godinu i pol dana, stoga pretpostavljam da ću biti trener Dinama i sljedeće sezone!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.