NENAD BJELICA Dani Olmo će Dinamu donijeti zaradu od najmanje 30 milijuna eura

Utorak, 05. studenog 2019. 15:07 Napisao/la  SC
Dani Olmo
Dani Olmo

Nenad Bjelica kratko je prokomentirao poslovnu politiku Dinama, koji je jedna od vodećih europskih klubova po proizvodnji igrača.

- Dinamo je prisiljen prodati dvojicu, trojicu najboljih igrača svake godine. Tako je Marko Pjaca otišao u Juventus 2016. za 23 milijuna eura, a Marko Rog u Napoli 2017. za 13,5 milijuna. Prošle godine zarada od transfera popela se na 30 milijuna. U Dinamu je jako dobro razvijen proces razvoja i prodaje igrača, a to stvara prostor za više mladih talenata. Dani Olmo je došao ovdje 2014. i senzacionalno se razvio. U međuvremenu je postao kapetan španjolske U-21 reprezentacije i nazire se korak prema A-reprezentaciji. Dani će Dinamu donijeti zaradu od najmanje 30 milijuna eura i postati rekordni transfer u povijesti kluba. Rijetko sam trenirao igrača koji je toliko čvrsto na zemlji kao Olmo, a radio sam s puno igrača, kazao je Bjelica za Kleine Zeitung.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.