Može li Sergej Jakirović ostati na klupi nakon ovakve sramote?

Utorak, 17. rujna 2024. 23:40 Napisao/la  SC
Može li Sergej Jakirović ostati na klupi nakon ovakve sramote?

Sergej Jakirović potpisuje najteži europski poraz Dinama u klupskoj povijesti, Bayern je pobijedio hrvatskog prvaka s čak 9:2:

- Ja bih se prvo ispričao svima kojima Dinamo nešto znači. Ne okreneš se, odmah šansa, zicer… Teško im je bilo parirati, oni su svijet za sebe. Drago mi je zbog reakcije i dva pogotka, ali onda smo krenuli jurcati za njima i to su oni kaznili. Ovo je previsok nivo za nas i jedna dobra lekcija za nas da moramo još više. Treba izvući pouku. Neki mladi igrači su pokazali da su blizu ovog nivoa. Ali, Bayern je nemilosrdan. Oni to sve rade iz prve ili druge, svatko te može proći, a svaku našu grešku su kazini. Prevelika razlika na nas. Svi ti pogoci, kazneni udarci, to njihovo prepoznavanje situacija na terenu. Nevjerojatni su i u ovom trenutku predobri za nas, kazao je Jakirović.

Dinamo se s dva brza pogotka vratio u utakmicu (3:2), a onda je promio čak 6 pogodaka:

- Znali smo da neće biti lako, od početka su krenuli furiozno, a na poluvremenu smo rekli da igramo kao da je 0:0 i da ih pokušamo brzo uhvatiti na spavanju. No, onda smo krenuli jurcati za njima i brzo su nas kaznili, rekao je Jakirović.

Glavno pitanje među navijačima Dinama glasi: može li Jakirović ostati na klupi nakon ovakve sramote?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.