Ante Čačić: Moji najveći uspjesi s Dinamom tek dolaze, najviše me veseli što se igrači afirmiraju!

Utorak, 20. rujna 2022. 08:50 Napisao/la  SC

Stvorena je atmosfera u kojoj se igrači dobro snalaze i osjećaju, to se vidi na utakmicama, kaže trener Dinama

Ante Čačić
Ante Čačić

Ante Čačić ostvario je ove jeseni vrhunske rezultate na klupi Dinama, među njima strši pobjedao protiv Chelseaja u Ligi prvaka:

- Teško mi je govoriti o mom receptu, dugi niz godina sam trener, prošao sam sve moguće rangove natjecanja. A praktički nisam trenirao niti u jednom rangu koji nisam osvojio, od zagrebačke zone do HNL-a. Igrao sam u Ligi prvaka s Dinamom, bio hrvatski izbornik. Očito igrači prepoznaju da s njima radim stvari koje im čine dobro. Radi se o uzajamnom uvažavanju. Najbitnije jest da se igrači dobro osjećaju u mojim zahtjevima, u takvom ambijentu. Stvorena je atmosfera u kojoj se igrači dobro snalaze i osjećaju. To se vidi na utakmicama. Ja sam na stol stavio čisti stolnjak, dao sam im alate s kojima radimo dobar obrok i onda igrači - uživaju. Zato za stolom imam zadovoljne ljude. Nije lako imati toliki broj igrača, a da svi budu zadovoljni, kazao je Čačić za Sportske novosti i naglasio sjedeće:

- Moji najveći uspjesi s Dinamom tek dolaze! Ali, silno sam ponosan što sam u dva pokušaja uspio s momčadi stići do Lige prvaka. Rekao bih da su to - dvije titule! Iz naše lige se plasirati u Ligu prvaka je zaista impresivan rezultat. Ako tome pridodam da je mnogo igrača u onom i ovom mandatu napredovalo, da su rasli kao nogometaši, to je dodatni uspjeh. A svi ti rezultati i napredak igrača klubu donosi prihode. Zaista me najviše veseli što se igrači afirmiraju i rade sjajne karijere. To mi je velika satisfakcija, zaključuje Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.