PREVIRANJA U DINAMU

Vedriš komentirao Mamićev povratak

Srijeda, 13. rujna 2023. 11:00 Napisao/la  SC

Sve će se znati na Skupštini GNK-a Dinamo

Mladen Vedriš
Mladen Vedriš

Mladen Vedriš, prvi predsjednik HNS-a i član Skupštine GNK-a Dinamo, neizravno je najavio povratak Zdravka Mamića u Dinamo.

Vedriš je u razgovoru za germanijak.hr naglasio da više ne stoji iza tvrdnje iz prosinca prošle godine, kada je izjavio da Zdravko Mamić više ne stoji iza Dinama:

- Ta izjava moja je bila točna u kontekstu vremena kada sam je rekao. Ovo ovdje potvrđuje Bismarcka - da se prijatelji mijenjaju, a da su koji puta interesi trajni. Međutim, sve to skupa su nagađanja, trenutak istine će biti kada se zakaže i formalno datum Skupštine, kada se usvoji dnevni red i kada se dogodi popuna ljudi u Izvršnom odboru, Nadzornom odboru, itd. Vraćam se na moju ulogu i želju, ona je prvenstveno vezana uz ovaj stadion, jer ja sam sigurno realistično gledano najbolja kopča između urbaniteta grada, prepoznavanja interesa grada, a s druge strane prepoznavanja interesa kluba, tako da ova čitava situacija koja je nastala, zatekla me u ovoj funkciji, kao člana Skupštine. Ja 10, 15 godina sigurno operativno kontakta nemam, prokomentirao je Vedriš spekulacije da su Mirko Barišić i Zdravko Mamić opet postali bliski zbog Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.