Ministar Ostojić: Policija zvala Zdravka Mamića, on se izrijekom odbio vratiti u Hrvatsku

Četvrtak, 02. srpnja 2015. 20:34 Napisao/la  SC

Policija je zvala Mamića i rekla mu da se vrati. No, on je izrijekom odbio doći. Napravio je to na sugestiju svoje odvjetnice. Sada je na državnom odvjetniku da odluči što dalje, rekao je ministar Ostojić

Zdravko Mamić nije govorio istinu kada je rekao da će bezuvjetno surađivati s policijom. Barem tako tvrdi ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić koji tvrdi da ga je policija dva puta zvala.

- Policija je zvala Mamića i rekla mu da se vrati. No, on je izrijekom odbio doći. Napravio je to na sugestiju svoje odvjetnice. Sada je na državnom odvjetniku da odluči što dalje i hoće li tražiti da se za Mamićem izda europski uhidbeni nalog, rekao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u Dnevniku Nove TV.

Mamićeva odvjetnica Jadranka Sloković danas popodne je rekla da će izvršni predsjednik Dinama doći čim se to od njega zatraži. U protivnom će se u Hrvatskoj pojaviti u nedjelju.

Na prijateljskoj utakmici u Sloveniji Dinamo je svladao Vardar (4:1) a policija je s tribine potjerala navijače zagrebačkog kluba koji su vrijeđali braću Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.