Marko Bulat potpisao za Dinamo, do kraja sezone ostaje na Šubićevcu

Četvrtak, 11. veljače 2021. 20:57 Napisao/la  SC
Marko Bulat
Marko Bulat

Marko Bulat, 19-godišnji veznjak Šibenika, potpisao je višegodišnji ugovor s Dinamom, objavio je klub na svojim stranicama.

Bulat dolazi iz poznate nogometne obitelji, otac Josip također je karijeru počeo u Šibeniku, nastavio u Hajduku, potom sa Zagrebom osvojio naslov prvaka 2002. godine, kasnije igrao za turski Bursaspor, Rijeku, kineski Qingdao da bi karijeru završio na Šubićevcu. 

Marko je rođen 26. rujna 2001. godine u Šibeniku, prošao je sve uzraste na Šubićevcu, a trenutačno je kapetan momčadi Šibenika.

- Jako sam sretan zbog ovog trenutka. Dinamo je klub koji je prepoznat po iznimno kvalitetnom radu i razvoju mladih igrača pa vjerujem da će i moja karijera ovdje krenuti u smjeru još većeg napretka. Mislim da je svakom igraču velika želja ići putem kojim su prošli naši brojni reprezentativci. Potpis ugovora s Dinamom sigurno je velika čast i potvrda mog dosadašnjeg rada u Šibeniku koji mi je također pružio temelje za ovakav iskorak. Do kraja sezone ostajem u Šibeniku, borit ću se u svakoj utakmici kako bih pomogao svom klubu da ostvari što bolji rezultat. Znam da su veliki trag u Dinamu ostavili brojni igrači iz grada Šibenika, nadam se da ću i ja nastaviti njihovim stopama - rekao je Marko Bulat po potpisu ugovora.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.