Mario Mamić izašao iz Remetinca, Zdravko Mamić još uvijek čeka na jamčevinu

Četvrtak, 17. prosinca 2015. 15:50 Napisao/la  SC

Marija Mamića iz zatvora je pokušao izvući direktor Lokomotive Božidar Šikić, intimus obitelji Mamić nudio je nekretninu koja je posla sporna zbog tužbe Eduarda da Silve


Mario Mamić od četvrtka je na slobodi. Sin Zdravka Mamića izašao je iz pritvora u Remetincu nakon što je uplatio jamčevinu od pet milijuna kuna u gotovini. Zdravko Mamić u pritvoru će sjediti dok njegovi odvjetnici ne polože 14 milijuna kuna jamčevine. Prema neslužbenim informacijama, stariji Mamić mogao bi izaći u petak.

Zanimljivo je da je Marija Mamića iz zatvora pokušao izvući direktor Lokomotive Božidar Šikić, intimus obitelji Mamić nudio je nekretninu koja je posla sporna:

- Pojavila se neka fantomska tužba osobe koja je pisala kao da je Eduardo da Silva protiv Božidara Šikića, koji je založio svoju nekretninu, podnio tužbu jer mu je Šikić navodno dužan novac, te je stavila plombu u zemljišnim knjigama, kaže odvjetnik Čedo Prodanović, naglašavajući da tužbu protiv Šikića nije pisao Eduardo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.