Marcelo Brozović u Interu, Dinamo zaključio posao vrijedan 8 milijuna eura

Nedjelja, 25. siječnja 2015. 01:01 Napisao/la  SC

Marcelo je htio ići u Inter i zaključili smo ovaj, sigurni smo, jako dobar posao. Hvala Marcelu na svemu što je napravio za Dinamo, rekao je Zoran Mamić

Marcelo Brozović novi je igrač Intera! Brozović u Milanu obavlja zadnje formalnosti prije nego što stavi potpis na 4,5 godišnji ugovor od kojega će dinamo zaraditi 8 milijuna eura. Inter je službeno predstavio Brozovića prije potpisa ugovora, Mateo Kovačić prvi je dočekoa bivšeg i budućeg suigrača.

Zanimljivo, Brozović će i Interu igrati kao posuđeni igrač Dinama. Inter i Dinamo dogovorili su da će Brozović do kraja sezone igrati kao posuđeni igrač:

- Od kraja polusezone postojao je interes brojnih europskih velikana za Marcela, a naš stav je bio jasan: u slučaju kvalitetne ponude koja zadovoljava sve strane bili smo ga spremni pustiti. Interova ponuda bila je takva, Marcelo je htio ići u Inter i zaključili smo ovaj, sigurni smo, jako dobar posao. Hvala Marcelu na svemu što je napravio za Dinamo i u ime kluba i svoje osobno mu želim puno sreće u nastavku karijere, rekao je Zoran Mamić.


- Sretan sam i tužan odjednom. Dinamo je moj klub i ostavljam ovdje brojne prijatelje koji će mi nedostajati, ali s druge strane sam sretan jer idem u veliki klub i jaku ligu gdje me čekaju novi izazovi. Naravno, Dinamo će uvijek biti moj klub, ali tako je to u nogometu i veselim se odlasku u Italiju, rekao je Brozović.

Tin Sven Sušić više nije u Interovim kombinacijama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.