Lovro Majer: Ove sezone smo puno bolji bez obzira na rezultat protiv Valura

Subota, 10. srpnja 2021. 13:14 Napisao/la  SC
Majer i Ademi
Majer i Ademi

Dinamo se nije baš proslavio u prvoj utakmici 1. pretkola Lige prvaka protiv Valura (3:2), skromna islandska mmčad postignula je dva pogotka u završnici u zakomplicirala situaciju uoči uzvrata:

- Kada početne europske utakmice prošle sezone usporedimo s ovom, držim da smo sad na puno većoj razini. Bez obzira na tih za nas skromnih 3:2. Ove sezone smo puno bolji nego prošle sezone, kada se radi o startu u pretkolima, prošle smo igrali slabije. Mi smo protiv Valura bili dobri, ali eto, taj splet okolnosti na samom kraju nas je stajao uvjerljive pobjede. Neću kazati da ćemo ove sezone opet ostvariti veliki europski rezultat kao prošle sezone, ali na početku djelujemo bolje. Isto tako ne mogu tvrditi da će ova momčad biti bolja od prošlosezonske, to ćemo tek vidjeti. Ali, mogu se nadati da ćemo nastaviti s uspješnim rezultatima koji su nas krasili protekle tri sezone, kaže Lovro Majer za SN.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.