ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Dinamo s Bayernom, Arsenalom i Olympiacosom

Četvrtak, 27. kolovoza 2015. 18:51 Napisao/la  SC

 I dalje tvrdim da ćemo nekome pomrsiti račune, da ćemo nekoga okrznuti, kaže trener Dinama Zoran Mamić


Ždrijeb skupina Lige prvaka odredio je da će u Skupini F igrati Dinamo, Bayern, Arsenal i Olympiacos. Dinamo može biti zadovoljan ždrijebom, dobio je dva vrlo atraktivna protivnika, Bayern i Arsena te jednog protivnika protiv koga može igrati ravnopravno.


- Zadovoljni smo skupinom, iznimno je snažna i atraktivna... Tipovao sam na nešto slično, samo vjerovao da ćemo umjesto Arsenala dobiti Real. I dalje tvrdim da ćemo nekome pomrsiti račune, da ćemo nekoga okrznuti. Ne trebamo strahovati, i veće momčadi, čak i one 20 puta skuplje, dobivale su po 5,6 komada kod Bayerna. Sve je moguće, no mi smo zadovoljni. Financijski smo stabilizirali klub, uzeli velik novac, sada idemo dalje. Bayern i Arsenal su veliki favoriti, o Olympiacosu i ne znam puno, ali vjerujem da cemo se predstaviti u dobrom svjetlu, nešto smo naučili iz prijašnjih iskustava, siguran sam da cemo biti još konkurentniji neko prije, kaže trener Zoran Mamić.

Zanimljiv je sastav Skupina D i B, koje izgledaju vrlo izjednačeno. Sva četiri kluba imaju se pravo nadati prolazu. Evo skupina:

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.