Liga prvaka: Dinamo pobijedio u Skopju, Vardar triput pogodio okvir gola

Utorak, 12. srpnja 2016. 23:38 Napisao/la  SC

Utakmica 1. prekola Lige prvaka: Vardar - Dinamo 1:2. U utamicama 1. pretkola najveće iznenađenje je poraz Celtica u Gibraltaru

Dinamo je rezultatom 2:1 pobijedio Vardar u Skopju u prvoj utakmici 1. pretkola Lige prvaka.

Igrači Vardara tri puta su gađali okvir gola i postignuli autogol (Mijušković), što dosta govori o načinu na koji je Dinamo ostvario prvu pobjedu u mandatu Zlatka Kranjčara.

U 21. minuti Soudani je ubacio prema domaćim vratima, a Mijušković skrenuo loptu u svoju mrežu - 0:1

U 30. minuti Soudanija je proigrao Roga, koji preciznim udarcem pogađa za 2:0!

U 36. minuti Petkovski je pogodio vratnicu, što je bila najbolja prigoda Vardara do odmora.

Trener Goce Sedloski obavio je dvije izmjene nakon odmora, Vardar je pojačao ritam i pogotkom armenskog internacionalca Hambartsumyana u 54. minuti smanjio zaostatak 1:2.

Pogodak Vardara još je više rasplamsao strasti u domaćoj momčadi i na tribinama, Zlatko Kranjčar obavio je dvije izmjene.

U 68. minuti Sigali je pogodio vratnicu nakon ubačaja iz prekida, priliku je imao i Šovšić pred kraj utakmice.

Na kraju je Dinamo imao sreće: Balotelli je pogodio stativu, a Kojašević gredu.

- Mislim da smo ostvarili po što smo došli ovdje; odličan rezultat i pobjedu za uzvrat. Vrlo dobro smo ušli u utakmicu, nametnuli ritam, a Vardar je pokazao da zna zaprijetiti iz kontri što su i uspjeli. Mi smo igrali svoju igru, poveli i zasluženo na odmor odnijeli dva pogotka. U drugom dijelu se igralo dosta otvoreno, mislim da smo mogli utakmicu riješiti i prije još kojim golom iako su oni pogodili stativu i prečku. Kada se pogleda cijeli dojam mislim da smo bili bolji i zasluženo odnijeli pobjedu. Znali smo da je Vardar jako dobra momčad, ali vidi se iskustvo i da je Dinamo ipak za nijansu bolji. Čestitke jednoj i drugoj momčadi, a mi zadovoljni idemo natrag u Zagreb pripremiti se za početak prvenstva i uzvrat. Imamo veliku prednost i svjesni smo toga, ali isto tako moramo biti oprezni i ne smijemo dozvoliti Vardaru da nas iznenadi. Ipak, uvjeren sam da naša kvaliteta i iskustvo neće dozvoliti iznenađenje. Zadovoljni smo i sretni, ali s oba dvije noge na zemlji, rekao je Zlatko Kranjčar.

VARDAR: Pacovski, Popov, Mijušković, Grncarov, Spirovski, Kojašević, Asani (71 Obregon), Gligorov (46 Velkovski), Hambartsumyan, Juan Felipe, Petkovski (46 Balotelli)

DINAMO: Ježina, Stojanović, Sigali, Schildenfeld, Matel (66 Sosa), Antolić, Machado, Rog (80 Šovšić), Soudani, Fernandes, Henriquez (65 Ćorić)

Utakmica 1. prekola Lige prvaka: Vardar - Dinamo 1:2 (Hambartsumyan 54/Mijušković 21-ag, Rog 30)

U utakmicama 1. pretkola najveće iznenađenje je poraz Celtica u Gibraltaru:

 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.