ODLAZI U KUSTOŠIJU Arijan Ademi namjerava igrati protiv Dinama, ali iz Odranskog Obreža

Utorak, 26. siječnja 2016. 16:07 Napisao/la  SC

Osobno me nitko nije nazvao i pitao, prepustio sam Dinamu tu odluku. Ja samo želim igrati nogomet, apsolutno, nemam ništa protiv Kustošije, dapače, prihvaćam, kaže Ademi

Arijan Ademi karijeru bi trebao nastaviti u Kustošiji! Nakon što je trener Zoran Mamić izjavio da bi Dinamo suspendiranog kapetana rado održavao aktivnim, oglasio se Ademi:

- Vidio sam to u medijima, iskreno, osobno ne znam ništa konkretnije. Osobno me nitko nije nazvao i pitao, prepustio sam Dinamu tu odluku. Ja samo želim igrati nogomet, apsolutno, nemam ništa protiv Kustošije, dapače, prihvaćam, rekao je Ademi za Sportske novosti.

Prema pravilima Ademi može igrati četvrtu ligu nakon što je postao prvi igrač u povijesti Lige prvaka, koji je drastično kažnjen zbog pozitivnog doping-testa. Ademi čak četiri godine ne smije igrati na razini višoj od četvrte lige:

- Nismo još ništa definirali, ali bude li tako nemam nikakvog problema. Davat ću sve od sebe, kao što sam davao i u Dinamu, u HNL-u, Ligi prvaka. Meni je četvrta liga sad realnost, i vjerujte, ne bih išao tamo da ne mislim dati sto posto. Nisam odustao od profesionalnog nogometa! Nadam se da ću ga opet igrati, rekao je Ademi.

Ako u nastavku sezone zaigra za Kustošiju, Ademi će igrati protiv Dinama. Ali iz Odranskog Obreža!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.