Krstanović: Mogu reći da je bio čisti jedanaesterac, gurnuo me i udario po nogama!

Nedjelja, 18. ožujka 2012. 08:43 Napisao/la  Z. G.

Nisam vidio situaciju kod jedanaesterca pa neću ni komentirati. Da je bila slična situacija na našoj strani, sudac ne bi svirao penal, smatra Anas Sharbini

Dinamov je napadač Ivan Krstanović i prošle sezone Hajduku zabio dva pogotka. I tada je, po gotovo identičnoj matrici, mrežu zatresao jednom iz igre i jednom s bijele točke.

- Hajduk se u Maksimiru odlučio braniti i prijetiti iz kontranapada. Ovo mi je sigurno jedna od težih utakmica, ali i najdražih, poslije one s Neftçijem u pretkolu Lige prvaka. Imali smo i malo sreće. Mogu samo reći da je ovo bio je čisti jedanaesterac! Gurnuo me s leđa i udario po nogama. Nisam se ustručavao pucati s bijele točke, imao sam samopouzdanja. Pa, nikad nisam promašio 11-erac! Rekao sam Pokrivaču da ću sigurno zabiti. Hajduku sam prošle sezone u dresu Zagreba također zabio dvaput, od čega jednom iz jedanaesterca, rekao je Krstanović.

 Maksimirski je kapetan Milan Badelj posebno zadovoljan posjetom na tribinama.

- Lako se moglo dogoditi da ne pobijedimo. Ali, jasno je da smo bili bolji. Navijanje je bilo sjajno i hvala publici što je došla u tako velikom broju. Nisam očekivao otvoreniji Hajduk, uvijek su u Zagreb došli s osnovnim ciljem da ne prime pogodak. Napokon je bilo nogometa, kaže Badelj.

  Hajdukov vezist Anas Sharbini kratko je dodao:

- Nisam vidio situaciju kod jedanaesterca pa neću ni komentirati. Da je bila slična situacija na našoj strani, sudac ne bi svirao penal - smatra Sharbini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.