NAJSKUPLJA LIMENKA PIVE

Dinamo kaznio Domagoja Vidu sa 100.000 eura!

Ponedjeljak, 24. rujna 2012. 21:47 Napisao/la  Z. G.

Vida je u klupskom autobusu otvorio pivo, trener Ante Čačić odmah ga je potjerao

Ne znamo je li pivo kupio po diskontnoj cijeni, ali platio ga je – papreno. Dinamov branič Domagoj Vida limenku je piva platio 100.000 eura! Tako barem ispada nakon što su mu klupski čelnici odredili kaznu zbog kršenja discipline i rušenja trenerova autoriteta.

U klupskom je autobusu, neposredno po polasku na kup utakmicu u Vrsar, ležerno otvorio pivo uslijed čega ga je trener Ante Čačić potjerao iz autobusa. Navodno je trener bio toliko bijesan da je malo nedostajalo da Vida odleti usred vožnje… Klupski su čelnici kaznu pojasnili u službenom priopćenju:

- Osnovom čl. 6. Pravilnika o premijama i nagradama igrača i stručnih nogometnih djelatnika te disciplinskim odredbama za nogometnu sezonu 2012/2013, Uprava kluba GNK Dinamo donijela je odluku kojom se Domagoj Vida kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 100.000 eura, stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Vida je kažnjen zbog nesportskog ponašanja koje se dogodilo dana 24. rujna 2012. prije puta na utakmicu šesnaestine finala hrvatskog Kupa između Vrsara i Dinama.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.