Krešimir Antolić prijavljen za seksualno uznemiravanje, članovi NO izbačeni iz kluba

Četvrtak, 02. veljače 2023. 16:05 Napisao/la  SC
Miroslav Rožić više nije član Dinama
Miroslav Rožić više nije član Dinama

Totalni kaos u Dinamu!

Nakon što je u medije puštena vijest da su zaposlenici Dinama povjerenstvu za dostojanstvo maksimirskog kluba podnijeli pritužbe na člana Uprave Dinama Krešimira Antolića, u kojima ga optužuju za laži, teror, prijetnje, kao i za seksualno uznemiravanje te lažno predstavljanje, iz Dinama je stigla nova medijska poslastica.

Odlukom Izvršnog odbora Dinama članovi kluba više nisu članovi Nadzornog odbora Miroslav Rožić, Nikola Polak i Andrej Meniga, te član Izvršnog odbora Damir Zorić.

Jasno da će se isključeni članovi žaliti na ovakve odluke, problem je da se nemaju kome žaliti u klubu otkada su članovi Nadzornog odbora izbačeni iz kluba, pa će se morati žaliti redovnom sudi što će trajati i trajati...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.