DINAMO

Brazilac Jonas došao na posudbu iz Flamenga

Četvrtak, 16. lipnja 2016. 14:54 Napisao/la  SC

Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni, kaže Zoran Mamić


Jonas Gomes de Sousa ili skraćeno samo Jonas novi je igrač Dinama, objavljeno je na službenoj stranici kluba. Brazilac (24) je došao na posudbu kao igrač Flamenga.

- Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i za kojeg vjerujemo da će donijeti momčadi ono što tražimo, kaže trener Zoran Mamić.

- Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Naravno da sam pratio europski nogomet dok sam bio u Brazilu, a kada sam čuo za interes Dinama i shvatio da se radi o klubu koji redovito osvaja naslove prvaka i igra u Ligi prvaka ili Europskoj ligi nisam uopće razmišljao nego sam odmah rekao da želim doći u Zagreb koji se čini kao krasan grad. Vjerujem da klub kao Dinamo ima sjajnu momčad i igrače koji su ostvarili silne uspjehe, ali isto tako vjerujem u sebe i siguran sam da mogu pomoći momčadi da budemo još bolji, rekao je Jonas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.