Igrači Dinama oduševljeno dočekali Zorana Mamića i onda razočarali na terenu

Četvrtak, 16. srpnja 2015. 07:50 Napisao/la  SC

 U našoj igri je bilo puno sebičnosti, improvizacije i u tom dijelu svu krivicu stavljam na sebe. Nismo uspjeli sprovesti ono što smo se dogovorili, kaže Damir Krznar


Privremeni trener Dinama Damir Krznar ovako je vidio utakmicu 2. pretkola Lige prvaka nakon koje je luksemburški prvak Fola Esch otišao kući s pozitivnim rezultatom (1:1).

- Čestitam Foli jer je uspjela sprovesti u djelo svoj naum: gustim blokom sačuvati svoj gol i izvući najbolje što se može. To im je pošlo za rukom jer 1:1 je odličan rezultat za njih. U našoj igri je bilo puno sebičnosti, improvizacije i u tom dijelu svu krivicu stavljam na sebe. Nismo uspjeli sprovesti ono što smo se dogovorili i za tjedan dana ćemo se morati itekako pomučiti za prolaz u koji ja vjerujem. Ipak, nakon ovoga danas bit će to puno teže nego što smo planirali. Nismo zadržali mirnoću u igri, osobito s igračem više kada treba biti strpljiv. Bekovi? Da, od njih smo očekivali više jer kada smo imali igrača više onda su oni ti koji moraju razvući protivnika, ali su previše žurili; kao i svi ostali. Bili smo neorganizirani, a tako se ne može probiti ovako dobro posloženu momčad kao što je Fola, rekao je Krznar

Krnar je voido momčad iako se neporedno pred početak utakmice u svlačionici pojavio glavni trener Zoran Mamić:

- Dočekan je oduševljeno uoči utakmice i dao je igračima punu podršku i zaželio im sve najbolje. Na poluvremenu se spustio u svlačionicu, ukazao im na par taktičkih detalja i posebno na stav, jer je apelirao na igrače da govorom tijela pokažu da su Dinamo. Nismo mi zaboravili igrati nogomet, ali nedostajalo je hrabrosti i odlučnosti. Naravno da nas zabrinjava što smo sezonu ovako počeli. Rekli smo da će forma polako ići prema gore, ali ovo nije što smo planirali. Igra je bila vrlo slaba i lagano je alarm za uzbunu, ali vjerujemo da možemo brzo promijeniti stvari. Mi smo i dalje favoriti, vjerujemo u prolaz, ali kao što sam već rekao: morat ćemo se potruditi puno više nego što smo planirali, zaključio je Krznar.

- Presretan sam ovim rezultatom, načinom naše igre, ali i svojim igračima na koje sam strašno ponosan. Odigrali smo pravu utakmicu protiv jednog velikog suparnika. Uzvrat? Pustite nas prvo da uživamo u ovom rezultatu, u ovoj večeri. A onda ćemo analizirati, vidjeti što je bilo dobro, a što nije. Na isti se način moramo postaviti u srijedu 22. srpnja. Svjesni smo Dinamove kvalitete, u Luksemburgu nas očekuje vrlo teška utakmica, rekao je trener Jeff Strasser.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.