HUMANITARNI DINAMO

Prihod od utakmice s Rijekom ide za Enu Šarac

Četvrtak, 14. veljače 2013. 13:40 Napisao/la  SC

Mamić je poželio brz oporavak Josipu Kužeu kojem je dijagnosticiran jedan oblik leukemije, kao i novinarki Mili Horvat

 

 

 

Omogućimo život Eni Šarac! S takvim će sloganom, puna srca, raširenih ruku i s velikom nadom, nogometaši Dinama i Rijeke istrčati u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici u Maksimiru. Kompletan je prihod namijenjen za liječenje 18-godišnjoj djevojci Eni Šarac koja se dulje od desetljeća bori protiv bolesti.

- Jako nas je dirnula Enina priča i odlučili smo joj pomoći u njezinoj borbi. Ena je sva sredstva donirana za svoje liječenje proslijedila djevojčici Nori, jer je njoj bilo hitno. Sada se i sama Ena sprema na operaciju. Utakmicu Dinamo - Rijeka odlučili smo u potpunosti posvetiti Eni. Sav prihod s utakmice namijenjen je njezinoj operaciji. Ne bude li svota dovoljna, a nikoga ne možemo natjerati da dođe na utakmicu, osobno ću podmiriti sve ostale troškove. Današnji dan i oni pred nama su za Enu! Svi smo mi Ena Šarac. Želimo joj dati novu nadu i sve vas molimo da nam u tome pomognete. Pozivamo navijače Dinama i Rijeke da svojom dolaskom na stadion i energijom ohrabre Enu u njezinoj borbi, naglasio je maksimirski izvršni predsjednik Zdravko Mamić.
 
Okršaj Dinama i Rijeke na rasporedu je u nedjelju u 18 sati i maksimirski čelnici pritom pozivaju gledatelje da u što većem broju podrže humanitarnu akciju. Dinamo ujedno pruža i punu podršku svojem bivšem igraču i treneru Josipu Kužeu, koji se također bori protiv opake bolesti.

- Čuli smo se kad je primljen u bolnicu, a sigurno ću ga uskoro i posjetiti. U ime cijele Dinamove obitelji želim mu što brži oporavak. Klub će stajati uz njega i u svemu pomoći.“
 
Mamić je riječi podrške uputio i televizijskoj voditeljici Mili Horvat.

- Pročitao sam da se i ona bori protiv bolesti. Ustreba li joj bilo kakva pomoć, Dinamo je tu. Mila, Joža, Ena i Nora - držite se.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.