Henri Belle: Nije istina kako sam rekao da Hrvatska ne smije u EU!

Srijeda, 07. ožujka 2012. 21:44 Napisao/la  Z. G.

Kamerunac Henri Belle demantirao napise pojedinih medija kako je navodno izjavio da Hrvatska ne smije ući u Europsku uniju

Istrin vezist, Kamerunac Henri Belle, u zadnje je vrijeme bio česta tema hrvatskih medija. Glavni je razlog što su ga na nedavnim dvjema utakmicama huligani okićeni u Dinamove i Hajdukove šalove vrijeđali na rasnoj osnovi. U Maksimiru u srijedu nije bilo ružnih povika na njegovu adresu. Belle je, neposredno po izlasku iz svlačionice, novinarima dobacio:

- Ne dajem izjave za hrvatske medije.
 
Potom se ipak vratio i ukratko pojasnio:

- Nakon utakmice u Puli nazvao me novinar jednog lista, a potom napisao nešto što nisam rekao. Ispalo je da sam rekao da Hrvatska ne zaslužuje ući u Europsku uniju. To je laž! Nikad to nisam rekao! I zato ne želim davati izjave.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.